Norina Boldeanu, absolventă a Specializării Jurnalism UOC, Sales & Marketing Executive la radiourile Kiss FM, Magic FM şi Rock FM

Deşi au trecut zece ani de la absolvire, încă primesc motive care îmi întăresc credinţa că am ales cea mai potrivită facultate pentru mine, respectiv Facultatea de Litere, Specializarea Jurnalism, din cadrul Universităţii Ovidius Constanţa. Profesorii care ne-au fost alături în toţi anii de studiu se pare că sunt alături de noi şi după un deceniu de când am îmbrăcat roba de absolvenţi.

​Pentru cei trei ani de studiu este nevoie de pasiune pentru domeniul mass-media. Doar aşa poate fi asimilată bogăţia de informaţii oferită la cursuri. Practica este un alt atu al Facultăţii de Litere, Specializarea Jurnalism. Am avut ocazia de a intra într-o redacţie înainte de finalizarea anilor de studiu, fapt ce m-a ajutat să fac faţă unui job în presa scrisă încă din anul doi universitar, la cotidianul Romania Libera. În prezent mă ocup de marketing şi vânzări pentru radiourile Kiss FM, Magic FM si Rock FM. Facultatea absolvită m-a transformat într-un om cu opţiuni. Nu am avut o singură direcţie de ales, respectiv cea de redactor reporter, ci şi posibilitatea de a obţine un job în publicitate. Jurnalismul mi-a dat “dependenţă”. Nu mă văd să ies din lumea presei. Nu aş putea face altceva cu aceeaşi pasiune. 

​Celor ce se pregătesc să urmeze această specializare le spun cu încredere că au ales o facultate specială, unde vor primi toată informaţia şi reperele necesare pentru a ocupa cu succes un post în domeniul mass-media.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.