Specializarea Jurnalism din cadrul Facultății de Litere a lansat un nou număr al revistei „Ovidianum”

Specializarea JURNALISM din cadrul Facultății de Litere a Universității „Ovidius” din Constanța (UOC) lansează, astăzi, un nou număr al revistei „Ovidianum”, publicație a  UOC. În cel mai recent număr al revistei editate exclusiv de Specializarea Jurnalism puteți citi despre cele mai importante evenimente, proiecte, dezbateri, workshop-uri și conferințe de la UOC și despre mobilitățile de studiu ERASMUS.

Puteți afla despre întâlnirea dintre ambasadorii Franței și Germaniei în România cu studenții ovidieni, eveniment organizat de Facultatea de Litere, despre titlul de Doctor Honoris Causa acordat lui Mugur Isărescu, guvenatorul BNR, dar și despre cel mai recent volum semnat de Ioan Stanomir și lansat la Facultatea de Istorie și Științe politice a UOC.

Tot din acest număr al revistei puteți citi despre Ovidius Park, cel mai nou parc din municipiul Constanța, care, grație voluntarilor care s-au alăturat inițiativei de plantare a Constanța Restart, a prins rădăcini în campusul UOC. Printre acești voluntari s-au numărat și profesori și studenți ai Universității „Ovidius” .

Puteți accesa cel mai recent număr al revistei realizate de studenții Specializării Jurnalism AICI.

Enjoy!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.