Paul Greavu, absolvent al Specializării Jurnalism UOC, promoţia 2013, PR Specialist – Rompetrol Rafinare SA

În cariera pe care o urmăm, mereu trebuie să dați curs oportunităților! În urmă cu mai bine de 6 ani, îmi începeam drumul în televiziune, la Digi24. Au fost aproape 5 ani în care am învățat noțiuni din toate domeniile: politic, cultură, turism sau energie. În momentul în care a apărut ocazia să fac parte din echipa Rompetrol, nu am ezitat, lucru pe care vi-l recomand: nu ezitați să spuneți DA noilor provocări!

Meseria de PR este total diferită, pentru că, practic, schimbi „echipa”. Nu mai sunt cel care caută știrile, pentru că acum le produc. Menirea mea și a colegilor mei este să aducem beneficii de imagine unei companii aflate în top 10 în România, folosind strict politici editoriale. Mulți spun că totul vine de la sine, vorbind despre un colos al economiei naționale. Dar mereu suntem în căutare de noi abordări, noi perspective. Prin eforturile unui PR, se oglindesc cel mai bine rezultatele muncii unei echipe de mii de oameni. Responsabilitatea este imensă, dar și satisfacțiile sunt pe măsură!

Comunicarea este, și poate că par subiectiv, cel mai frumos domeniu. Ne dă libertatea să dezvoltăm conținut de calitate, indiferent de care parte a baricadei ne aflăm. Sfatul meu: spuneți DA atunci când vreți să faceți un internship în televiziune, în radio, în PR. De acolo, dacă sunteți serioși, rezultatele vor veni. Iar la finalul zilei, vei pleca acasă cu un zâmbet, pentru că veți ști că v-ați făcut datoria așa cum trebuie!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.