Oana Cuturicu, absolventă a Specializării Jurnalism UOC, specialist PR, sectorul energiei eoliene

Specializarea Jurnalism sau cum am ajuns Oana…de la PR!

(Serios acum, ii suspectez pe cei din jurul meu ca au impresia ca asa ma cheama in buletin, altfel nu imi explic de ce tot aud: “eae #OanadelaPR / te suna Oana de la PR/ stie Oana de la PR”)

Cine m-a facut… PR? Cei 4 ani de studiu in cadrul Specializarii Jurnalism ( +2 de Master) m-au ajutat sa “imi gasesc drumul”. Nu timpul a fost definitoriu, ci oamenii de calitate pe care i-am avut alaturi. Ma refer aici la profesorii de care imi amintesc si acum cu drag si la care am gasit intotdeauna suport si raspunsuri (nu, intrebarile mele nu au fost niciodata putine si nici simple) si la colegii care intre timp mi-au devenit colegi de breasla si prieteni de suflet.

Despre viata mea profesionala in cifre? Anii de studiu îmi place  sa cred ca i-am exploatat la maxim: am “furat meserie” de la profesori ( si am fugit de restante), am lucrat in PR, in presa scrisa, radio si televiziune. Am facut cate putin din toate doar ca sa ma intorc la prima mea dragoste: relatiile publice. In timp ce scriu aceste randuri imi dau seama ca anul acesta se implinesc 10 ani de cand am terminat Specializarea Jurnalism si 10 ani de cand sunt PR în Constanta, de 7 ani sunt Specialist PR full time in sectorul energiei regenerabile si, totodata, part-time,consultant pentru alte businessuri.

Cel mai important lucru pe care l-am invatat in anii acestia este ca orice problema cu care ma confrunt in plan profesional este doar o situatie si situatiile au intotdeauna o rezolvare.

Henry Ford spunea: “Dacă tu crezi că poți, sau crezi că nu poți, ai dreptate în ambele cazuri!” Eu am ales de fiecare data sa demonstrez (in primul rand mie) ca pot.

Ultima “isprava” de PR? O gasiti aici:

In Iunie am pus la cale primul BASE JUMP de pe o turbina eoliana din România pentru RESS – Renewable Energy Schools of Skills, în cadrul unei campanii de conştientizare a siguranţei la locul de muncă, campanie ce se desfasoară pe tot parcursul anului 2018.

Urmatoarea isprava in:

• Plan profesional – #cugandulladoctorat;

• Plan personal- salt in tandem cu parasuta. #theskyisnotmylimit

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.