Carla Preoteasa, studentă în anul I la Specializarea Jurnalism, a obținut mențiune la concursul de fotografie „Banii UE… vorbesc!” organizat de EFOR

Carla Preoteasa, studentă în anul I la Specializarea JURNALISM din cadrul Facultății de Litere a Universității„Ovidius” din Constanța, a obținut, astăzi, mențiune la concursul de fotografie „Banii UE… vorbesc!” organizat de Expert Forum (EFOR). Competiția face parte din proiectul Europe MEA – Mobilize – Energize – Active Citizens, proiect care își propune mobilizarea cetățenilor în scopul identificării și al rezolvării unor probleme de interes public la nivel local. Din juriul concursului au făcut parte Angela Cristea, șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România, europarlamentarul Cristian Preda și artistul vizual Dan Perjovschi.

Carla Preoteasa a primit mențiune pentru o fotografie privind un proiect local din Constanța, implementat cu fonduri europene. Este vorba despre așa numita „parcare verde” de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, proiect finanțat din fonduri UE, în valoare de 4 milioane de euro în cadrul Proiectului Operațional Regional 2007-2013.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.