Studenții Specializării Jurnalism au organizat tradiționala serbare de Crăciun

Carla PREOTEASA

Studenții Specializării JURNALISM din cadrul Facultății de Litere a Universității „Ovidius” din Constanța (UOC) au organizat, în luna decembrie, tradiționala serbare de Crăciun. Evenimentul a avut loc în Sala Multimedia 2, acolo unde s-au reunit, și anul acesta, studenți din toți cei trei ani ai specializării, dar și profesori de la Jurnalism: conf. univ. dr. Raluca Petre, lect. univ. dr. Mariana Tocia, lect. univ. dr. Otilia Cușa Fulea, lect. univ. dr. Ada Codău, asist. univ. drd. Valentin Vanghelescu, asist. univ. dr. Costel Coroban. S-au alăturat acțiunii și foști studenți ai Specializării Jurnalism UOC, pentru care prezența la eveniment a semnificat, conform spuselor lor, un fel de revenire acasă.

Această prezentare necesită JavaScript.

Serbarea de Crăciun de la Jurnalism – care include și acțiunea cunoscută sub numele de Secret Santa – reprezintă o tradiție a specializării, tradiție care anul acesta a ajuns la ediția cu numărul 11. Toți studenții tratează cu responsabilitate evenimentul și se implică în organizarea lui cu entuziasm și dăruire. Așa cum menționam, în jurul bradului din Multimedia 2 s-a făcut, și anul acesta, schimb de cadouri, conform ordinii stabilite de o tombolă, într-o atmosferă veselă, caldă, încărcată de emoție. Fiecare cadou a avut atașat și un mesaj în care era dezvăluită identitatea lui Moș Crăciun.

Totodată, studenții jurnaliști au cântat colinde, dar și cele mai cunoscute cântece de Crăciun, atât românești, cât și în limbile engleză și franceză.

Nu mai puțin important, studenți și profesori de la Jurnalism au prezentat, în contextul evenimentului organizat în cinstea Crăciunului, noul număr al revistei „Ovidianum”, publicație a UOC, realizată integral de studenții și cadrele didactice de la Specializarea Jurnalism.

Serbarea de Crăciun organizată în fiecare an în Sala Multimedia2, la inițiativa studenților își propune să reunească studenții, absolvenții și profesorii Specializării Jurnalism pentru a trăi împreună bucuria de a dărui.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.