Specializarea JURNALISM din cadrul UOC lansează, astăzi, un nou număr al revistei „Ovidianum”

Specializarea JURNALISM din cadrul Facultății de Litere a Universității „Ovidius” din Constanța lansează, astăzi, un nou număr al revistei „Ovidianum”, publicație a  UOC. Din cel mai recent număr al revistei puteți afla toate informațiile despre Admiterea 2020. Mihai PREDA, alias Psihotrop, student la JURNALISM, prezintă – într-o manieră accesibilă și prietenoasă – toți pașii care trebuie parcurși pe platforma online de înscriere la admitere.

În acest număr puteți citi un interviu cu prof.univ.dr. Thomas Preston de la Washington State University, Pullman, S.U.A., care a predat, în semestrul II al acestui an universitar, la masteratul de Studii anglo-americane din cadrul Facultății de Litere. Thomas Preston vorbește, în acest interviu, despre cât este de important pentru un (viitor) profesor să studieze și să predea și dincolo de țara sa natală, despre atracția sa față de relațiile internaționale, pe care a simțit-o de când era copil, ascultând poveștile tatălui său privind experiențe din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, dar și despre faptul că un tânăr are nevoie de o gândire critică excelentă pentru a reuși, după terminarea facultății, în domeniul ales pentru construirea unei cariere.

De ce și de cine le-a fost cel mai dor studenților UOC în perioada de izolare? Care a fost primul lucru pe care l-au făcut atunci când a încetat izolarea între pereții caselor lor? Ce planuri, ce dorințe, ce speranțe au absolvenții UOC promoția 2017-2020? Puteți afla toate acestea citind revista noastră.

Tot în paginile acestui număr publicăm un interviu cu cineastul Robert Eugen Popa, absolvent al Facultății de Litere, care vorbește despre motivele care l-au determinat să pună bazele unui festival de film internațional la Constanța.

Puteți accesa cel mai recent număr al revistei AICI.

Lectură plăcută!

 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.