O echipă reprezentând Științele comunicării de la Universitatea „Ovidius” din Constanța, în finala competiției naționale PR Arena

O echipă formată din studenți și absolvenți ai Specializării Jurnalism din cadrul Facultății de Litere a Universității „Ovidius” din Constanța (UOC) participă la cea de-a treia ediție a competiției PR Arena. Noutatea ediției din acest an – desfășurată exclusiv în online – este aceea că evenimentul a căpătat anvergură națională, reunind studenți și masteranzi de la programe de licență și master cu profil de comunicare din mai multe centre universitare din țară. Este vorba despre Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării (FJSC) – Universitatea din București și despre programele de studiu de profil de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, Universitatea de Vest din Timișoara, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj și Universitatea Transilvania din Brașov.


Universitatea „Ovidius” este reprezentată, în acest concurs național, de o echipă formată din
studenți și absolvenți ai Specializării Jurnalism: Andreea Cabason și Ștefania Turiță, studente în anul II la Jurnalism, și Alina Marin, absolventă a acestei specializări, în prezent masterandă la programul Comunicare și discurs intercultural în spațiul european din cadrul UOC și, totodată, tehnoredactor la Biroul de presă a UOC. Echipa formată din cele trei tinere a trecut de etapa de preselecție a acestei competiții naționale. Toate cele 20 de echipe selecționate vor prezenta, în data de 17 noiembrie, în fața juriului, câte un pitch la care au lucrat pornind de la un brief furnizat în ziua competiției, pe 16 noiembrie.


PR Arena este o inițiativă lansată de FJSC și Global Women in PR (GWPR) România, comunitatea profesioniștilor cu o experiență de peste 10 ani în PR. Și la ediția din acest an, participanții la competiție lucrează, pe echipe, sub îndrumarea unor mentori din cadrul GWPR România.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.