#OvidiusRadio revine cu cea de-a opta ediție

Specializarea JURNALISM revine cu a opta ediție a emisiunii #OvidiusRadio, prezentată de Antonia Drăgan. Printre „cadourile” pe care vi le-am pregătit, în cadrul emisiunii, se va regăsi clasicul „Jurnal pe Val” prezentat, de această dată, de Andreea Marin, urmat de un editorial ce are ca subiect studenția în pandemie, semnat de Luiza Mircică. Pe parcurs, vă veți putea delecta cu trei reportaje, ce au ca subiecte: primul – concursul PR Arena, realizat de Ștefania Turiță, al doilea reportaj – voluntariatul studenților mediciniști în cadrul DSP, realizat de Andreea Mînzățeanu, iar al treilea – conferința „GO Digital” susținută de AIESEC, realizat de Daniela Nicolescu.

În plus, puteți afla cum se vor raporta studenții la sărbătorile atipice din acest an direct de la colega noastră, Monica Harașmoc, care a stat de vorbă cu psihologul conf. univ. dr. Raluca Matei. Totodată, luna aceasta, a avut loc lansarea noului număr al revistei „Ovidianum”, despre care vă va vorbi Andreea Cabason. Din grupajul de VOX-uri realizat de Cătălina Crăciun veți înțelege cum gestionează studenții stresul de dinaintea perioadei de sesiune, iar despre reușitele din domeniul sportiv veți afla de la Paris Rafti.

Ediția a opta a #OvidiusRadio a fost realizată de studenții anului II din cadrul Specializării Jurnalism, Facultatea de Litere, Universitatea „Ovidius” din Constanța. Producătorul emisiunii a fost Andreea Cabason.

Emisiunea poate fi accesată Aici.

Audiție plăcută! 🎁🎅🌲

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.