Andreea Andronache, studentă în anul III la Specializarea Jurnalism a Facultății de Litere din cadrul Universității Ovidius, selectată pentru un internship la Pro TV

În primăvara acestui an, studenți din anii II și III de la Specializarea Jurnalism din cadrul Facultății de Litere a Universității Ovidius din Constanța (UOC) au fost incluși, timp de aproximativ o lună, într-un stagiu de formare la ProTV Constanța. În acest timp, studenții de la Jurnalism UOC s-au documentat, au fost pe teren alături de reporterii ProTV, au făcut stand-up-uri și probe de live. Cu alte cuvinte, au învățat de la profesioniști în domeniu ce înseamnă jurnalismul de televiziune.

Dintre acești studenți, la finalul stagiului de formare, Andreea Andronache, studentă în anul III la Specializarea Jurnalism, a fost selectată să facă un internship la ProTV. Studenta se declară extrem de încântată de această oportunitate de carieră și de șansa de a învăța ce presupune jurnalismul de televiziune de la cei mai buni oameni din breaslă. La aflarea veștii că va face un internship la ProTV, Andreea Andronache a mărturisit: „Sunt extrem de recunoscătoare pentru această oportunitate. Este o bucurie imensă faptul că o să pot face presă de calitate alături de oameni cu adevărat profesioniști în domeniu. Privesc această perioadă din viața mea cu multe emoții și gânduri de tot felul, dar, în același timp, sunt încrezătoare în forțele mele. Știu că munca mea de până acum nu a fost în zadar. Totodată, Andreea a precizat că șansa de a se forma la ProTV reprezintă – pentru ea – un vis împlinit. Este o ocazie imensă pentru cariera mea și abia aștept să progresez. Până atunci, le mulțumesc celor de la ProTV pentru această oportunitate și, nu în ultimul rând, profesorilor mei. Fără ei, nu aș fi ajuns aici”, a adăugat studenta Specializării Jurnalism UOC.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.