Elena Mergeani, absolventă a Specializării Jurnalism UOC, Sales&Marketing Coordinator, Media Group Services International SRL

Sunt noua ani de când lucrez la Media Group Services Internațional și tot noua ani de când am terminat facultatea. Da, de pe băncile facultății, am ajuns să lucrez la această companie, ce detine printre altele si grupul de radio KissFM/Magic FM/Rock FM si nu am mai plecat de aici. Mi-au deschis ușa pentru ca aveam diploma de licențiată în Jurnalism și m-au lăsat să fac practica, după care am fost angajată. Ma ocup de marketing, vânzări si totodata sunt copywriter si voice over pentru reclamele la radio, iar de câteva luni reprezentant Youtube in Constanța. Primii pași au fost mai ușori datorita facultății pe care am terminat-o. Nu imi era greu să scriu texte sau sa dau voce pentru reclame, cum nu imi era greu să creez strategii de atingere a obiectivelor in marketing.

Facultatea oferă baza a ceea ce urmează să construiești. Si daca ai îndrumători buni de-a lungul vietii profesionale, cu dăruire, pasiune si determinare, este imposibil sa nu reușești.

Multumesc domnilor profesori pentru îndrumare și dedicare, iar celor care se gandesc sa urmeze acest drum, le spun sa o faca fara rezerve.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.