Specializarea Jurnalism a lansat noul număr al revistei „Ovidianum”

Specializarea Jurnalism din cadrul Facultăţii de Litere a Universităţii „Ovidius” din Constanţa (UOC) a lansat un nou număr al revistei „Ovidianum”, publicaţie a UOC. În cel mai recent număr al revistei ovidiene puteţi afla despre cum se vede, cum se simte, cum se trăieşte studenţia la Constanţa prin ochii unui student de dincolo de Prut, despre studenţii UOC care au aplicat pentru o mobilitate de studiu Erasmus prin intermediul căreia vor studia în altă ţară, dar şi despre cea de-a doua ediţie a Black Sea and Balkans Security Forum.

De asemenea, puteţi citi despre lansarea, la UOC, a volumului Tezaurul României de la Moscova. Inventarul unei istorii de o sută de ani” semnat de jurnalistul Marian Voicu, dar şi despre premiile obţinute de prof. univ. dr. Lacrămioara Berechet şi lect. univ. dr. Iuliana David de la Facultatea de Litere, şi de lect. univ. ZuZu Caratănase de la Facultatea de Arte.

Un alt subiect prezent în paginile celui mai nou număr al revistei „Ovidianum” este dezbaterea pe marginea fake news organizată de Specializarea Jurnalism, avându-i ca invitaţi pe jurnaliştii Iulia Badea Guéeritée şi Raymond Clarinard, redactorul-şef adjunct al publicaţiei franceze Courrier International.

Tot în acest număr al publicaţiei UOC puteţi afla de ce aleg studenţii străini Universitatea „Ovidius”, de ce preferă unii dintre studenţi să urmeze şi o a doua facultate, dar şi ce planuri au studenţii ovidieni pentru vacanţa mare.

Puteţi accesa cel mai recent număr al revistei realizate de studenţii din anii I şi II ai Specializării Jurnalism din cadrul Facultăţii de Litere AICI.

Enjoy!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.