Specializarea Jurnalism din cadrul UOC și-a întâmpinat bobocii în noul an universitar

Un nou an universitar presupune noi emoții, noi provocări, noi proiecte. Astăzi, echipa Specializării Jurnalism din cadrul Facultății de Litere a Universității „Ovidius” (UOC) din Constanța și-a întâmpinat, în Sala Multimedia2, bobocii. Alături de studenții din anul I au fost profesorii specializării (conf. univ. dr. Raluca Petre, lect. univ. dr. Mariana Tocia, lect. univ. dr. Ada Codău, asist. univ. drd. Valentin Vanghelescu și asist. univ. dr. Costel Coroban), prodecanul Facultății de Litere, conf. univ. dr. habil. Florentina Nicolae, dar și studenții din anii II și III ai specializării.

Această prezentare necesită JavaScript.

Conf. univ. dr. habil. Florentina Nicolae, prodecanul Facultății de Litere, le-a urat bobocilor jurnaliști un an universitar plin de reușite, în care să învețe ce înseamnă spiritul de echipă. „Deși nu predau aici, vă mărturisesc adeziunea mea totală față de Specializarea Jurnalism, față de activitatea acestei specializări. Este una dintre cele mai călduroase specializări din facultatea noastră, o specializare care a dat mereu dovadă de spirit de echipă. Vă doresc să vă integrați în această lume a Științelor comunicării, să aveți o studenție și cariere frumoase. Să învățați să fiți o echipă, așa cum au fost și generațiile anterioare, făcându-mă să iubesc această specializare, a fost mesajul prodecanului Facultății de Litere pentru studenții din anul I de la Jurnalism.

Bobocii specializării au interacționat, în contextul deschiderii anului universitar 2019-2020, cu studenții din anii II și III, care le-au împărtășit cu generozitate și entuziasm din experiența lor și care i-au încurajat în fascinantul demers de cunoaștere a domeniului comunicării.

Vă dorim un an universitar fabulos!

Cu drag,

Echipa JuOC

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.