O echipă de studenți din cadrul Universității Ovidius din Constanța participă, în Norvegia, la o mobilitate care vizează sustenabilitatea antreprenorială

12 studenți de la patru facultăți din cadrul Universității Ovidius din Constanța (UOC) participă, în această perioadă, la o mobilitate, desfășurată în localitatea Sogndal, din Norvegia.

Mobilitatea face parte din proiectul SUSTENT și are ca obiectiv sustenabilitatea antreprenorială și schimbul de idei, experiențe și soluții dintre studenții români și cei norvegieni, din cadrul Universității de Vest din Norvegia.

Perioada în care se desfășoară vizita de studiu este 1-5 noiembrie, timp în care studenții români vor analiza sustenabilitatea afacerilor locale din țara gazdă.

Cei 12 studenți de la UOC prezenți în Norvegia provin de la Facultatea de Litere – Specializarea Jurnalism, Facultatea de Psihologie, Facultatea de Științe Economice și Facultatea de Științe ale naturii și Științe agricole. Implicată în proiect, alături de echipa studenților români este conf. univ. dr. Raluca Petre, de la Științe ale comunicării UOC, coordonatoarea programului de studii masterale Relații publice și dezvoltare interculturală.  

Costurile logistice ale mobilității sunt acoperite de EEA and Norway Grants.

Proiectul SUSTENT a fost scris și este coordonat de Universitatea Ovidius. UOC este pentru prima dată lider în cadrul unui proiect finanțat prin EEA and Norway Grants. Scopul final al proiectului este introducerea disciplinei „Antreprenoriat sustenabil” în programele de studii ale UOC.  

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.