Adrian Anton, student la Specializarea Jurnalism a UOC, a obținut locul I la Premiile Superscrieri, categoria Presă locală, pentru o investigație Info Sud-Est

UPDATE

Despre premiul Superscrieri, Adrian ANTON ne-a declarat:

„Mă bucur foarte mult. Nu este doar meritul meu, în spate se află o muncă de echipă și destul de multe ore de documentare. Acest premiu mă motivează să continui să lucrez la materiale mai complicate decât acesta și să dau tot ce este mai bun în viitor. Eu sper să fim prezenți și la ediția următoare din postura de nominalizați și să aducem mai multe premii la Constanța.”

Adrian ANTON, student în anul II la Specializarea JURNALISM din cadrul Facultății de LITERE a Universității OVIDIUS din Constanțaa obținut, la Gala Superscrieri, desfășurată în această seară, locul I, la categoria „Presă locală”, pentru investigația „Consultanță copy-paste pe banii UE: Firmele nașei lui Alfred Simonis și a verișoarei ei, contracte pe bandă rulandă”, investigație semnată alături de jurnalista Andreea Pavel, în publicația Info Sud-Est.

Aceeași investigație a fost nominalizată, la Premiile Superscrieri, și la categoria „Debut jurnalistic”.

Gala Superscrieri a ajuns la cea de-a 12-a ediție, iar tema de anul acesta a fost „Noile generații – Lupii tineri prind gustul presei”. Cele mai bune materiale jurnalistice ale anului 2022 sunt premiate, în această seară, în cadrul Galei #Superscrieri12. În total, 46 de materiale (presă scrisă, podcast, video, foto, dar și din zona creatorilor de conținut civic) au ajuns în finala competiției Premiile #Superscrieri12 la următoarele categorii: „Debut jurnalistic”, „Audio/Podcast”, „Presă locală”, „Opinie”, „Investigație”, „Reportaj”, „TV& video-jurnalism”, „Fotojurnalism * fotografie documentară” și „Civic influencers”.

Sursă foto:

Facebook – Fundația Friends for Friends

Andreea Pavel, Info Sud-Est

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.