Un nou număr al revistei Ovidianum, lansat, astăzi, de Specializarea Jurnalism din cadrul UOC

Specializarea JURNALISM din cadrul Facultății de Litere a Universității „Ovidius” din Constanța (UOC) lansează un nou număr al revistei „Ovidianum”, publicație a  UOC. Chiar dacă actualul context reprezintă un moment extrem de dificil pentru întreaga omenire, învățământul superior nu stă pe loc, actul educațional continuând, și la Universitatea „Ovidius”, cu seminare și cursuri derulate pe platformele online. În acest nou număr al revistei „Ovidianum” puteți citi despre cum își petrec studenții ovidieni timpul în vremea pandemiei de coronavirus, despre cele mai recente lansări de carte de la Facultatea de Litere, dar și despre ce crede Andrea Rae Burton, o bursieră Fulbright de la Specializarea Studii Americane, despre nevoia ca studenții să-și dezvolte gândirea critică.

Totodată, puteți afla care sunt modelele, oamenii, personajele care îi inspiră pe studenții zilelor noastre, dar și despre ceea ce presupune experiența unei mobilități de studiu Erasmus pentru tinerii de la „Ovidius”. Nu mai puțin important, UOC a împlinit, primăvara aceasta, 30 de ani, context în care conducerea UOC și președintele Ligii Studenților UOC au transmis mesaje aniversare pe care le puteți citi în paginile revistei.

De asemenea, din cel mai recent număr al publicației UOC aflați despre debutul în televiziune al studentelor de la Jurnalism, precum și despre stările prin care a trecut un student în vremea izolării, de la încântarea cu privire la învățatul la distanță, până la teama că această criză pare să nu se mai termine.

Puteți accesa cel mai recent număr al revistei AICI.

Lectură plăcută!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.