Specializarea JURNALISM a UOC lansează, astăzi, un nou număr al revistei „Ovidianum”

Specializarea JURNALISM din cadrul Facultății de Litere a Universității „Ovidius” din Constanța lansează, astăzi, un nou număr al revistei „Ovidianum”. Din paginile revistei puteți afla povestea #AvionuluiRoz, un demers umanitar la a cărui realizare contribuie studenții și masteranzii de la Științele comunicării din cadrul UOC. Aceștia au câștigat, în luna noiembrie, competiția națională PR Arena, devansând 19 echipe provenind de la mari centre universitare din țară: Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării (FJSC) – Universitatea din București și programele de studiu de profil de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Universitatea de Vest din Timișoara, Universitatea Babeș-Bolyai” din Cluj și Universitatea Transilvania din Brașov.

Tot în acest număr al revistei „Ovidianum” puteți citi despre inițiativa studenților de la Facultatea de Arte a UOC, care au creat un mozaic reprezentativ montat, acum, în incinta corpului A din campusul universitar, precum și despre experiențele studenților și masteranzilor UOC care au plecat să studieze cu burse Erasmus+ la centre universitare din străinătate.

În contextul pandemiei de Covid-19, sute de studenți ai Universității „Ovidius” s-au implicat în gestionarea telefonică a anchetelor epidemiologice alături de Direcția de Sănătate Publică Constanța, acțiune despre care, de asemenea, vă informați din paginile revistei noastre.

Tot în acest număr, puteți citi despre cea de-a patra ediție a competiției de antreprenoriat EDU TECH SOLUTION TEAMS, ai cărei câștigători au fost desemnați pe 5 decembrie.

De asemenea, din paginile revistei aflați despre implicarea profesorilor de la Facultatea de Istorie și Științe Politice într-un proiect al Institutului Cultural Român (ICR) din Istanbul, proiect dedicat relațiilor diplomatice româno-turce de la sfârșitul secolului XIX și prima jumătate a secolului XX.

Beatrice Trușcă, studentă la Specializarea Jurnalism, în prezent bursieră Erasmus+ la Université de Bourgogne din Dijon, semnează, în acest număr al revistei, un text de opinie despre frica unui tânăr de a aplica pentru o mobilitate de studiu în plină pandemie, dar și despre ce aduce cu ea învingerea acestei frici și anume un nou început.

Despre toate acestea, dar și despre alte proiecte, lansări de carte și inițiative ale UOC puteți citi în paginile Ovidianum”.

Puteți accesa cel mai recent număr al revistei AICI.

Lectură plăcută!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.